A tanulás esszenciája, az alkalmazható tudás!

Bemutatkozás

0

Felmért gyermek

0

Boldog szülő

0

Fejlesztés évente

A sztorink

Alapítványunk azzal a céllal jött létre, hogy olyan eszközöket adjunk a hozzánk forduló gyermekek, szülők, közép-, és felsőfokú képzésben részt vevők kezébe, amelyek segítségével hatékonyabban legyenek képesek megbirkózni korunk információs áradatával.

A XXI. szd. XXI. századi megoldásokat kíván!

"Amennyiben tudom hogyan működik elmém, akkor azt tudom adni neki, ami a számára legmegfelelőbb az optimális működéshez."
PAUL DENNISON
Dr. Paul Dennison
A Brain Gym kidolgozója

Célunk az is, hogy felmérjük ki, miben TEHETSÉGES. Hiszen mindenki tehetséges valamiben, de esetleg nem tudja, vagy nem ismeri fel, hogy miben. Együttműködünk óvodákkal, iskolákkal annak érdekében, hogy megtaláljuk a tehetséges fiatalokat és meg tudjuk adni számukra a tehetségük kibontakoztatásához szükséges „löketet”. Ennek érdekében Akkreditált Tehetségpontként működünk (Tehetségpont azonosítószáma TP 181 001 644).

Aki kihívásokkal küszködik valamilyen területen tudnia kell, hogy nincs elveszve. Szakembereink segítségével képes lesz fejlődni és a szükséges szintet elérni.

Az élethosszig tartó tanulás (Life Long Learning) igényli azt, hogy tanulási potenciálunkat folyamatosan fejlesszük. Így nem csak azok kérhetnek segítséget, akik valamiben elakadtak, hanem azok is, akik fejlődni, tanulni szeretnének.

A Képességfejlesztő Intézet Alapítvány ezen kihívásokra kínál megoldásokat.

Keress minket bizalommal!

Cím

Országosan

Telefon

+36 20 9264 010

E-mail

kepessegfejlesztointezet@gmail.com

Hurry!