A tanulás esszenciája, az alkalmazható tudás!

Képzéseink

tanulási coaching

Tanulási coaching technikák

A 6 napos képzés során a modern tanulási technikák tárházát kapod kézhez. Ahhoz, hogy tanulás zökkenőmentes és hatékony legyen ismernünk kell a saját tanulási stílusunkat. Milyen módon vesszük fel az információkat, milyen eszközöket és módszereket tudunk alkalmazni a hatékony tanulás során?
PEDAGÓGUSOKNAK 60 órás minősített továbbképzés!

alternatív képességfejlesztés

Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó

A képzés célja az, hogy ki-ki a maga szintjén komplex módon megismerje az elménk működését, atanulás folyamatát és a lehető legoptimálisabb segítséget tudja nyújtani saját gyermekének, illetve azoknak a gyermekeknek, akiket hozzá visznek felmérésre, fejlesztésre.

hatékony nylevtanulás

Hatékony nyelvtanulási / tanítási technikák

Azoknak szól, akik nyelvtanulással / tanítással foglalkoznak, pedagógusoknak és AKÉTA® fejlesztőknek, hogy megismerjék a legújabb kutatásokon alapuló az egyéni tanulási stílusok és a hatékony tanulás összefüggéseit figyelembe vevő nyelvtanulási / tanítási módszertant.

segítő kapcsolat

Segítő kapcsolatok lélektana

A segítő szakterületen dolgozók számára betekintést nyújtani a segítés folyamatába. A résztvevő képes legyen felismerni a határait, ezzel egy biztonságos keretet legyen képes kialakítani, de akár arra is, hogy megakadályozza azt, hogy pl. a kiégés útjára lépjen.
Egészségügyi szakdolgozóknak a tréning szabadon választott elméleti továbbképzésnek elszámolgató. A továbbképzés nyilvántartási száma: SZTK-A-23230/2020 Pontértéke: 10 pont

Keress minket bizalommal!

Cím

Országosan

Telefon

+36 20 9264 010

E-mail

kepessegfejlesztointezet@gmail.com

Hurry!