JoomlaLock.com All4Share.net

Az információs társadalom elvárásainak megfelelően a gyermekek hegynyi információt kapnak az iskolában, amiknek a feldolgozása, megértése és alkalmazása egyre nagyobb kihívások elé állítják őket. Ennek és a nem minden esetben ideális életmódnak, mozgásfejlődésnek, táplálkozásnak köszönhetően hazánkban is egyre nő a dyslexiás, tanulási akadályozottsággal küzdő gyermekek száma. Nemzetközi felmérések azt mutatják, hogy közel 30% a tanulási kihívásokkal viaskodó gyermekek száma, de van olyan adat is, ami szerint eléri a 40%-t a fejlesztésre szorulók aránya.

felnőttek felé már elvárás, hogy képesek legyenek folyamatosan megújulni. A Life Long Learning azaz az élethosszig tartó tanulás már nem csak egy elképzelés, hanem a valóság. Aki nem tanul, képzi magát folyamatosan, az elakad az úton, megreked és nem képes továbblépni. 

  • Képes vagyok-e tanulni?
  • Milyen preferenciák mentén tudok gyorsan és hatékonyan tanulni?
  • Mi szükséges ahhoz, hogy a legkisebb energia befektetés mellett a legtöbbet kihozzak magamból?
  • Mi áll a fejlődésem útjába?
  • Hogyan tudom biztosítani a gyermekemnek, hogy ezt a hatalmas információ mennyiséget képes legyen felvenni, megérteni és feldolgozni? 

Ezekre a kérdésekre keresi és adja a választ az Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó képzés! 

Immáron 1996 óta foglalkozok képességfejlesztéssel, és az a romló tendencia, amit tapasztalok az egyéni foglalkozások során arra késztetett, hogy kialakítsam ezt komplex felkészítő képzést:

  • szülőknek,
  • szakembereknek,
  • pedagógusoknak (A Komplex mozgásterápia és a Tanulási coaching technikák modul pedagógusoknak 60 továbbképzési pontot ér!),
  • nevelőknek,
  • természetgyógyászoknak. 

A teljes képzésre jelentkezés feltétele: érettségi. Kérem érettségi bizonyítványának másolatát hozza magával az első képzési napra.

Amennyiben csak egy-egy modulra jelentkezik, akkor a feltétel a 8. általános iskolai végzettség.

A képzés célja az, hogy ki-ki a maga szintjén komplex módon megismerje az elménk működését, a tanulás folyamatát és a lehető legoptimálisabb segítséget tudja nyújtani saját gyermekének, illetve azoknak a gyermekeknek, akiket hozzá visznek felmérésre, fejlesztésre.

A tanulás azonban nem csak a gyermekeket érinti. A felnőttek a munka világában sorozatos tanulás elé vannak állítva, hiszen ha nem képzik magukat, akkor lemaradnak, elveszítik az állásukat. Egyes munkakörökben kötelező is a továbbképzés (oktatás, egészségügy, rendőrség). Akik már jó pár éve, évtizede nem ültek iskolapadban, azoknak nehézséget okozhat a tanulás. Elfelejtették hogyan kell, vagy már eleve voltak nehézségeik. Ezen felnőttek is kaphatnak segítséget!

Az AKÉTA? képzés modulokból áll, amelyek külön-külön egymástól függetlenül is elvégezhetőek. Az összes modult elvégző résztvevő kapja meg az Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó (AKÉTA?névhasználati jogot és fogadhatja ügyfeleit.

192 órás alapképzés 21 napot ölel fel.

A képzés helyszíne: Budapest (A képzési helyszín létszám és képzési modul függő, így a résztvevők a képzés előtt időben pontos tájékoztatást kapnak a képzés helyszínéről.)

Időbeosztás: naponta 09.00 órától 17.00 óráig

A képzési napok jobbára hétvégére esnek, de pár nap hétköznapi napra is fog esni.

A képzés díja: napi 12 500.- (Áfa mentes) + jegyzetek költsége

A teljes képzés összköltsége: 262 500.- (Áfa mentes), melyből 5% kedvezményt kapnak azok, akik a teljes képzésre beiratkoznak és előre befizetik a teljes részvételi díjat. A képzési díjon felül az aktuális modul jegyzetének a díját kell még megfizetni. A képzési díj a képzést záró vizsga díját is tartalmazza.

Az AKÉTA? Gál Attila bejegyzett védjegye (Lajstrom száma: 202 328). A teljes képzést sikeresen elvégzők szerződést kötést követően díjmentesen használhatják az AKÉTA? védjegyet és végezhetik szolgáltatási tevékenységként az Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadást.

Igény esetén elvégezhető 1-1 modul külön is. Ez esetben a névhasználati és tevékenység végzési jogosultságot nem kapja meg a modult elvégző, de a modul elvégzését igazoló díszoklevelet igen. 

A képzési modulok leírását, időpontjait az Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó? képzés részleteit itt olvashatja el: http://www.egyensulyert.hu/kepzesek 

De kérheti részletes tájékoztatónkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írt levélben is.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató