A tanulás esszenciája, az alkalmazható tudás!

Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó (AKÉTA©) képzés

3 végzettség 1 képzés!!!

Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó (AKÉTA©) képzés

Az információs társadalom elvárásainak megfelelően a gyermekek hegynyi információt kapnak az iskolában, amiknek a feldolgozása, megértése és alkalmazása egyre nagyobb kihívások elé állítják őket.

Ennek és a nem minden esetben ideális életmódnak, mozgásfejlődésnek, táplálkozásnak köszönhetően hazánkban is egyre nő a dyslexiás, tanulási akadályozottsággal küzdő gyermekek száma.

Nemzetközi felmérések azt mutatják, hogy közel 30% a tanulási kihívásokkal viaskodó gyermekek száma, de van olyan adat is, ami szerint eléri a 40%-t a fejlesztésre szorulók aránya.

Immáron 1996 óta foglalkozok képességfejlesztéssel, és az a romló tendencia, amit tapasztalok az egyéni foglalkozások során arra indított, hogy létrehozzam a Képességfejlesztő Intézet Alapítványt, aminek támogatásával komplex felkészítő képzést folytatunk:

  • szülőknek,
  • szakembereknek,
  • pedagógusoknak,
  • nevelőknek,
  • természetgyógyászoknak.

Az Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó képzés célja

A képzés célja az, hogy ki-ki a maga szintjén komplex módon megismerje az elménk működését, a tanulás folyamatát és a lehető legoptimálisabb segítséget tudja nyújtani saját gyermekének, illetve azoknak a gyermekeknek, akiket hozzá visznek felmérésre, fejlesztésre.

A tanulás azonban nem csak a gyermekeket érinti. A felnőttek a munka világában sorozatos tanulás elé vannak állítva, hiszen ha nem képzik magukat, akkor lemaradnak, elveszítik az állásukat. Egyes munkakörökben kötelező is a továbbképzés (oktatás, egészségügy, rendőrség). Akik már jó pár éve, évtizede nem ültek iskolapadban, azoknak nehézséget okozhat a tanulás. Elfelejtették hogyan kell, vagy már eleve voltak nehézségeik. Ezen felnőttek is kaphatnak segítséget!

alternatív képességfejlesztő

Mitől más vagy egyedi az AKÉTA© képzés?

Az AKÉTA© képzés modulokból áll, amelyek külön-külön egymástól függetlenül is elvégezhetőek. Az összes modult elvégző résztvevő kapja meg az Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó (AKÉTA©) névhasználati jogot és fogadhatja ügyfeleit.

Gyakori kérdések

Igen. Pedagógusok számára 60 órás minősített továbbképz a Tanulási coaching technikák és a Komplex mozgásterápia modul is.

Azoknak a szakembereknek, aki később munkájukon kívül is szeretnének csoportokat vezetni és képzést tartani, szervezünk Tanulási coaching technikák oktatói képzést. 

Részletekről érdeklődj írásban vagy szóban!

Minden más esetben a munkád során, egyéni foglalkozások keretében alkalmazhatod a módszert.

Ha szeretnél kitörni a hétköznapi rutinból és feldobni az óráidat, foglalkozásaidat úgy, hogy közben te is jól érzed magad.

A jelenlegi jogi szabályozás szerint nem. Az AKÉTA© Gál Attila bejegyzett védjegye. A teljes programot elvégzett résztvevő névhasználati szerződést köthet vele és használhatja az Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó nevet.

Igen. Minden modul után adunk egy díszoklevelet, ami arra jogosít, hogy az eddigi munkádban használhatod, amit tanultál.

Amennyiben Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadóként szeretnél dolgozni, akkor a teljes program elvégzést követően van lehetőséged névhasználati szerződést kötni. Lásd előző pont.

A pedagógus minősített képzésekről a pedagógusok külön igazolást is kapnak.

Hol kerül sor az Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó képzésre?

A Tanulási coaching technikák modult több oktató is taníthatja. Az ő képzéseikről IDE KATTINTVA tudsz tájékozódni.

A többi modult Gál Attila vezeti és jobbára a budapesti Fejlesztő pontunkon kerülnek megrendezésre.

Keress minket bizalommal!

Cím

Országosan

Telefon

+36 20 9264 010

E-mail

kepessegfejlesztointezet@gmail.com

Hurry!